Izgradnja sauna u Crnoj Gori

Nije teško zamisliti seosku kuću bez saune i saune. Na kraju krajeva, sticanje kuće za život izvan grada a priori podrazumeva želju svojih vlasnika da se opuste. Tišina i mir, spor ritam vremena, dobrota okolne prirode i svež vazduh — savršena pozadina za akciju kupanja u atmosferi mira i udobnosti. Sauna — kao mjesto opuštanja i opuštanja, najrelevantniji je izbor za vlasnike domova.

Sauna u seoskoj dobra sauna veza https://www.instagram.com/izgradnja_sauna_u_crnoj_gori/ u naše vreme je jedna od najpotrebnijih oblasti za rekreaciju. Do kuće se obično smeštaju relativno male veličine kupatila gde se nalazi i sauna, bazen i salon sa kaminom. Posebno je efikasan kada se parna soba direktno okreće bazenu ili ribniku. Sama struktura kupatila se može učiniti mala, može se isticati horizontalno, naglašavajući privatnu, neformalnu, prirodu strukture. Na kraju krajeva, sauna i sauna su za sebe, za dušu.

Результат пошуку зображень за запитом "строительство домов черногория"

Vanjski dio savremene saune gotovo uvek je prilično tradicionalan i uzrokuje asocijacije sa uobičajenim načinom čvrste «ruske» kupke. Dati plastici strukture kao i uvek trebali biti u saglasnosti sa okruženjem, stvarajući utisak da je prirodu ne samo što je primilo, već i ušlo u sebe, upleteno u prilično jednostavan, nevipljiv i udoban enterijer saune izrađen od drveta u topikalnoj ekološki stil.

Добавить комментарий